pelaajahaku 2020-21

Esport Oilers tarjoaa tytöille ja pojille laajan valikoiman harrastaa ja pelata salibandya oman motivaation ja tason mukaisessa joukkueessa. Seura tarjoaa laadukkaan valmennuksen ja harjoitusympäristön lisäksi sujuvan mahdollisuus harjoitella vanhemman tai oman ikäluokan muissa tasojoukkueissa.

Joukkueiden harjoittelu keskittyy Tapiolan urheilupuistoon, jossa tarjolla on erittäin laadukkaat harjoitusolosuhteet laji- ja ominaisuusharjoitteluun.

haku joukkueisiin

Poikkeuksellisen tilanteen johdosta emme tule pitämään avoimia harjoituksia keväällä, mutta joukkueisiin voit kuitenkin hakea olemalla yhteydessä joukkueen yhteyshenkilöön tai seuran valmennusvastaavaan.

Hakuaika:

  • Tyttöjoukkueet pelaajia otetaan mukaan jatkuvasti
  • Poikien edustusjoukkueet hakuaika ti 14.4.2020 saakka, valinnat pe 17.4.2020 mennessä
  • Poikien kilpajoukkueet hakuaika ti 21.4.2020 saakka, valinnat pe 24.4.2020 mennessä
  • Poikien harrastejoukkueet pelaajia otetaan mukaan jatkuvasti

Hakiessa joukkueeseen ilmoita seuraavat tiedot: nimi, syntymäaika, puhelinumero, kätisyys (kenttäpelaajat) ja aikaisempi pelaajahistoria.

Valmennusvastaavat:

  • A-D-tytöt Lasse Heikura puh. 0504913704 tai sposti:lasse.heikura@esport.fi
  • A-B-pojat Aleksi Lammi puh. 0447703227 tai sposti: aleksi.lammi@esport.fi
  • C-D-juniorit Rami Vienola puh. 0447703258 tai sposti: rami.vienola@esport.fi

tyttöjoukkueet

Esport Oilers tyttösalibandy on vahvassa nousussa ja kuluneen kauden aikana nähtiinkin useita uusia joukkueita ja pelaajia toiminnassa mukana. Tulevalla kaudella seuran tavoitteena on jatkaa pelaajamärään kasvattamista nykyisissä joukkueissa, sekä tyädentää pelaajapolkua niin junioreissa kuin aikuisissa tyttösalibandyvastaava Lasse Heikuran johdolla.

A-tytöt (2000-2002-syntyneet)

A-tyttöjen joukkue koostuu vuonna 2000 - 2002-syntyneistä pelaajista. Joukkue harjoittelee kolme kertaa viikossa ja osallistuu A-tyttöjen 1.divisioonaan, sekä aikuisten sarjaan. Lisäksi joukkue tekee vahvaa yhteistyötä naisten akatemiajoukkueen kanssa. Naisten akatemiajoukkue takaa pelaajalla riitävän määrän otteluita kauden aikana, sekä polun junioriuran jälkeen.

Pelaajarungossa on tällä hetkellä 15 pelaajaa ja mukaan etsitään uusia jo kokemusta omaavia motivoituneita pelaajia.

Päävalmentaja: Juhani Immonen

Mikäli olet kiinnostunut joukkueesta ole yhteydessä joukkueenjohtaja Lasse Heikuraan lasse.heikura@esport.fi tai 0504913704

B-tytöt (2003 - 2004-syntyneet)

B-tyttöjen joukkue koostuu vuonna 2003 - 2004-syntyneistä pelaajista. Joukkue harjoittelee kolme kertaa viikossa ja osallistuu B-tyttöjen alueelliseen kilpasarjaan. Lisäksi joukkue tekee yhteistyötä A-tyttöjen kanssa, joka tarjoaa mahdollisuuden motivoituneille pelaajille osallistua A-tyttöjen 1.divisionaan.

Pelaajarungossa on tällä hetkellä 19 pelaajaa, mutta mukaaan etsitään jo pelikokemuksen omaavia uusia pelaajia ja etenkin yhtä maalivahtia.

Päävalmentaja: Elina Anttonen

Mikäli olet kiinnostunut joukkueesta ole yhteydessä joukkueenjohtaja Kirsi Leskiseen kirsia.leskinen@gmail.com 0449832580

C / D-tytöt (2005 - 2008-syntyneet)

C / D-tyttöjen joukkue koostuu pääsääntöisesti vuonna 2006-2008-syntyneistä pelaajista, mutta mukaan otetaan myös 2005-syntyneitä. Joukkue harjoittelee kolme kertaa viikossa ja pyrkii pelaamaan C ja D-tyttöjen alueellista sarjaa.

Päävalmentaja: Mia Eskelinen

Mikäli olet kiinnostunut joukkueesta ole yhteydessä joukkueenjohtaja Kati Virtaseen Kati.virtanen01@gmail.com tai 040 5562675

POIKAJOUKKUEET

NG edustusjoukkueet

Joukkueet ovat ikäluokan edustusjoukkueita, joidenka tavoitteena on kehittää pelaajia kohti huippusalibandya. Joukkueisiin pyritään nimeämään pelaajat, jotka ovat tällä hetkellä motivoituneimpia, tavoitteellisimpia sekä motorisesti- ja taidollisesti kehittyneimpiä. Kaikki edustusjoukkueet ovat MAAJOUKKUETIE - FBA yhteistyö joukkueita ja tavoitteena on pelata ikäluokan korkeinta sarjatasoa. Pelaajia nostetaan ja kierräteen myös vanhemman ikäluokan edustusjoukkueen harjoituksiin ja otteluihin.

AKATEMIA kilpajoukkueet

Joukkueet ovat ikäluokan kilpajoukkueita, joidenka tavoitteena on tarjota pelaajalle tavoitteellinen ja kilpailullinen harjoitus, sekä peliympäristö kasvaa ja kehittyä. Joukkueeseen pyritään löytämään pelaajat, jotka ovat tavoitteellisia ja motivoituneita harjoittelemaan, mutta fyysisissä tai lajitaidollisissa osa-alueissa on vielä kehittymistä. Motivoittuneimmilla pelaajilla on mahdollisuus harjoitella myös edustusjoukkueiden mukana osittain.

CHALLENGER harrastejoukkueet

Joukkueet ovat ikäluokan harrastejoukkueita, joidenka tavoitteena on tarjota harrastusmahdollisuus kaikille pelaajille motivaatiosta tai lähtötasosta riippumatta, sekä luoda kipinää liikunnalliseen elämäntapaan. Joukkueen toiminnan kulmakiviä ovat harjoittelu ja pelaaminen tosissaan mutta siten että kaikki pelaajat pääsevät osallistumaan toimintaan ja nauttia harjoittelusta sekä pelaamisesta. Motivoituneimmilla pelaajilla on mahdollisuus harjoitella myös akatemiajoukkueiden mukana osittain.

GrIFK joukkueet

Esport Oilers ja Grankulla IFK yhdistävät pelaajapolut B-juniorivaiheessa. Yhteistyön tavoitteena on tarjota kaikille motivoituneille pelaajille laadukas edustusjoukkuetasoinen toimintaympöristö yksilölliselle kehittymiselle. GrIFK edustusjoukkueiden tavoitteena on pelata vähintään ikäluokkansa 1.divisioonaa. Pelaajilla on mahdollisuus lisäksi harjoitella Oilers NG joukkueiden kanssa osittain.

Lisätietoa yhteistyöstä voit lukea tästä

ilpo.salmu@gmail.com 0453244550

EDUSTUSJOUKKUEET

A/B NG-Akatemia

Öljypoikien lippulaivana toimivat A ja B-junioreiden edustusjoukkueet jatkavat hyväksi todetulla akatemiamallilla myös tulevalla kaudella. Akatemiamallissa A- ja B-ikäluokkien pelaajat (2000-2004 -syntyneet) toimivat yhtenä ryhmänä, jossa seuran lahjakkaimmille pelaajille tarjotaan mahdollisimman optimaalinen harjoittelu- ja peliympäristö osaavan ja laajan valmennustiimin alaisuudessa. Pelaajille on tarjolla A- ja B-junioreiden otteluiden lisäksi miesten Suomi-sarja tai 2.divisioonaotteluita yhteistyössä SBS Kingsin kanssa, joka takaa tarvittavan pelimäärän etenkin A-juniori-ikäisille pelaajille.
Päävalmentaja: Aleksi Lammi

Lue lisää joukkueen toiminnasta tästä: A-B edustusjoukkueet jatkavat akatemia mallia

Yhteyshenkilö: Aleksi Lammi puh. 0447703227 tai sposti: aleksi.lammi@esport.fi

GrIFK A ja NGB

GrIFK edustusjoukkueiden tavoitteena on pelata vähintään valtakunnallista 1.divisoonaa ja tarjota pelaajille tavoitteellinen toimintaympristö. Pelaajilla on mahdollisuus harjoitella ja pelata vanhemmat ikäluokan, sekä miesten edustusjoukkueen mukana (Suomi-sarja / 2.divisioona).

Lisätietoa joukkueista ja hakemisesta joukkueisiin voit kysyä valmennuspäällikkö Heidi Vanhaselta sposti: valmennus(ät)grifk.net tai puh. 0442431905

05-NG

Edustusjoukkueen tavoitteena on tarjota laadukas harjoitusympäristö erinomaisissa olosuhteissa laajan valmennustiimin alaisuudessa, sekä pelata valtakunnalista SM-sarjaa menestyksekkäästi.

Joukkueeseen etsitään 4-6 motivoitunutta ja tavoitteellista kenttäpelaajaa.

Päävalmentaja: Rami Vienola

Yhteyshenkilö: Rami Vienola sposti: rami.vienola@esport.fi puh: 0443010861

06-NG Black

Vuonna 2006-syntyneiden edustusjoukkuepelaajat ovat jaettu kahteen tasojoukkueeseen. Joukkueiden tavoitteena on tarjota pelaajalle optimaalinen harjoitus- ja peliympäristö SM-sarjassa (Black) ja lähtökohtaisesti alueellisessa eliittisarjassa (White). Tasojoukkueita tarkastellaan puolen vuoden välein.

Päävalmentaja: Sebastian Laaksonen

Yhteyshenkilö: Sebastian Laaksonen sposti: sebu.laaksonen@gmail.com tai puh. 0400414296

06-NG White

Vuonna 2006-syntyneiden edustusjoukkuepelaajat ovat jaettu kahteen tasojoukkueeseen. Joukkueiden tavoitteena on tarjota pelaajalle optimaalinen harjoitus- ja peliympäristö SM-sarjassa (Black) ja lähtökohtaisesti alueellisessa eliittisarjassa (White). Tasojoukkueita tarkastellaan puolen vuoden välein.

Päävalmentaja: Raine Salo

Yhteyshenkilö: Raine Salo sposti: pr.salo@kolumbus.fi tai puh.0505851510

07-NG Black

Vuonna 2007-syntyneiden edustusjoukkuepelaajat ovat jaettu kahteen tasavahvaan joukkueeseen. Joukkueet pelaavat oman ikäluokan lisäksi yhteistyössä vuotta vanhempien alueellista sarjaa.

Päävalmentaja: Roni Sandholm

Yhteyshenkilö: Roni Sandholm sposti roni.sandholm@netti.fi tai puh. 0505473334

07-NG White

Vuonna 2007-syntyneiden edustusjoukkuepelaajat ovat jaettu kahteen tasavahvaan joukkueeseen. Joukkueet pelaavat oman ikäluokan lisäksi yhteistyössä vuotta vanhempien alueellista sarjaa.

Päävalmentaja: Tomi Vuorenmäki

Yhteyshenkilö: Tomi Vuorenmäki sposti: tomi.vuorenmaki@esport.fi tai puh. 0400763434

08-NG Black

Vuonna 2008-syntyneiden edustusjoukkueet perustetaan seuran kaunpunginosajoukkueista keväällä. Pelaajat jaetaan kahteen tasavahvaan joukkueeseen. Joukkueet pelaavat oman ikäluokan lisäksi vuotta vanhempien alueellista sarjaa.

Päävalmentaja: Timo Karppanen

Yhteyshenkilö: Rami Vienola sposti: rami.vienola@esport.fi tai puh. 0443010861

08-NG White

Vuonna 2008-syntyneiden edustusjoukkueet perustetaan seuran kaunpunginosajoukkueista keväällä. Pelaajat jaetaan kahteen tasavahvaan joukkueeseen. Joukkueet pelaavat oman ikäluokan lisäksi vuotta vanhempien alueellista sarjaa.

Päävalmentaja: Esa Yrjälä

Yhteyshenkilö: Rami Vienola sposti: rami.vienola@esport.fi tai puh. 0443010861


KILPAJOUKKUEET

A-Akatemia

Joukkue perustetaan seuran B-Akatemia pelaajien jatkumona, jota täydenetään motivoituneille A-Shadow ja ulkopuolisilla pelaajilla. Joukkueen tavoitteena on tarjota tavoitteellinen harjoitus ja kilpaympäristö Oilers ja GrIFK edustusjoukkueiden tueksi. Joukkueen sarjataso katsotaan pelaajien tason ja motivaation mukaan.

Päävalmentaja: Mika Raunio

Yhteyshenkilö: Mika Raunio sposti: mikar.raunio@hotmail.com tai puh. 0400698695

B-Akatemia

B-Akatemia pelaajarunko rakentuu nykyisistä pelaajista, sekä 04-Akatemia joukkueesta. Joukkueen tavoitteena on tarjota tavoitteellinen harjoitus ja kilpaympäristö Oilers ja GrIFK edustusjoukkueiden tueksi. Joukkueen sarjataso katsotaan pelaajien tason ja motivaation mukaan.

Päävalmentaja: Jukka Hellsten

Yhteyshenkilö: Jukka Hellsten sposti: jukka.hellsten@are.fi tai puh. 0405400500

05-Akatemia (Joukkueeseen haetaan etenkin maalivahteja!)

Joukkue tarjoaa hyvän ja tavoitteellisen harjoitus ja peliympäristön alueellisessa sarjassa laadukkaan valmennuksen alla. Joukkueeseen etsitään etenkin maalivahtia. Seura tarjoaa maalivahdeille viikoittaista valmennusta maalivahtivalmentaja Tuukka Vesan johdolla!

Päävalmentaja: Mika Raunio

Yhteyshenkilö: Mika Raunio sposti: mikar.raunio@hotmail.com tai puh. 0400698695

06-Akatemia

Joukkue tarjoaa hyvän ja tavoitteellisen harjoitus ja peliympäristön alueellisessa sarjassa laadukkaan valmennuksen alla.

Päävalmentaja: Marko Ahonen

Yhteyshenkilö: Marko Ahonen sposti: markoahonen40@gmail.com tai puh. 0407473606

07-Akatemia (Joukkueeseen haetaan etenkin maalivahteja!)

Joukkue tarjoaa hyvän ja tavoitteellisen harjoitus ja peliympäristön alueellisessa sarjassa laadukkaan valmennuksen alla. Joukkueeseen etsitään etenkin maalivahtia. Seura tarjoaa maalivahdeille viikoittaista valmennusta maalivahtivalmentaja Tuukka Vesan johdolla!

Päävalmentaja: Jari Kivikko

Yhteyshenkilö: Kirsi Tiainen sposti: Kirsi.Tiainen@lahitapiola.fi tai puh. 040-4814001

08-Akatemia

Vuonna 2008-syntyneiden akatemiajoukkue perustetaan seuran kaunpunginosajoukkueista keväällä. Joukkue tarjoaa hyvän ja tavoitteellisen harjoitus ja peliympäristön alueellisessa sarjassa.

Päävalmentaja: Valle Haro

Yhteyshenkilö: Rami Vienola sposti: rami.vienola@esport.fi tai puh. 0443010861


HARRASTEJOUKKUEET

A-Shadow

Joukkue tarjoaa harrastusvaihtoehdon hyvässä ilmapiirissä tosissaan mutta rennosti. Joukkueen sarjat ja sarjatasot määriytyy pelaajien toiveen mukaisesti.

Päävalmentaja: Ilpo Salmu

Yhteyshenkilö: Ilpo Salmu sposti: ilpo.salmu@gmail.com tai puh. 0453244550

B-Loiske

Pelaajarunko koostuu 04-Loiske joukkueesta. Joukkue tarjoaa hyvän ja tavoitteellisen harjoitus ja peliympäristön alueellisessa sarjassa.

Päävalmentaja: Ville Määttä

Yhteyshenkilö: Ville Määttä sposti: villepmaatta@gmail.com tai puh. 0408641467

06-Challenger

Joukkueessa on reilu 20 kenttäpelaajaa ja mukaan mahtuu vielä uusia pelureita.

Joukkue tarjoaa harrastusvaihtoehdon hyvässä ilmapiirissä tosissaan mutta rennosti.

Päävalmentaja: Jesse Keränen

Yhteyshenkilö:

Tuomas Kangasluoma sposti: Tuomas.kangasluoma@iki.fi

Tommi Koivisto tommi.t.koivisto@gmail.com

07-Challenger

Joukkue perustetaan tulevalla kaudella 06/07-Challenger joukkueen pelaajien pohjalta. Joukkue tarjoaa harrastusvaihtoehdon hyvässä ilmapiirissä tosissaan mutta rennosti huippuvalmentajan johdolla!

Päävalmentaja: Sami Räsänen

Yhteyshenkilö: Rami Vienola sposti: rami.vienola@esport.fi tai puh. 0443010861

08-Challenger

Vuonna 2008-syntyneiden challenger joukkue perustetaan seuran kaunpunginosajoukkueista keväällä. Joukkue tarjoaa harrastusvaihtoehdon hyvässä ilmapiirissä tosissaan mutta rennosti huippuvalmentajan johdolla!

Päävalmentaja: Sami Räsänen

Yhteyshenkilö: Rami Vienola sposti: rami.vienola@esport.fi tai puh. 0443010861