HARRASTERYHMÄ 10-12-VUOTIAAT

Harrasteryhmä 10-12-vuotiaille tarjoaa kaikille salibandysta kiinnostuneille pojille ja tytöille mahdollisuuden tutustua lajin perusteisiin. Ryhmä on tarkoitettu uusille harrastajille tai vaihtoehtona niille jotka eivät vielä halua liittyä mukaan joukkuetoimintaan. Toimintaan sisältyy lajin ja liikkumisen perustaitojen harjoittelua, ryhmässä toimimista sekä pelailua hyvässä hengessä. 

RYHMÄT: 

TAPIOLA 
Su  17.00-18.00 Tapiolan koulu  

LEPPÄVAARA 
Ma  19.00-20.00 Rastaalan koulu  

ESPOONLAHTI 
Su  14.00-15.00 Laurinlahden koulu    

HINNAT: 
249€  (syys- ja kevätkausi)

Hinta sisältää syys- ja kevätkauden toiminnan, ohjauksen, kerhopaidan, vakuutuksen, seuran jäsenyyden, sekä kevätkauden päättävän turnauksen. 

ILMOITTAUTUMINEN:
Ilmoittautuminen harjoitusryhmiin tulee tehdä sähköisen järjestelmän kautta.

TOIMINTAKAUSI:
Syyskausi 27.8 - 2.12.2018
Kevätkausi 8.1 - 28.4.2019 

LASKUTUS:
Salibandykoulu- ja kerhotoiminnan maksu laskutetaan kahdessa erässä syys- ja kevätkausi. Mikäli lapsi ilmoittautuu kesken toimintakauden, laskemme hinnan aina toimintakuukausien mukaan. 

PERUUTUSOIKEUS JA MAKSUN HYVITYS:·      
  • Ryhmissä on kahden viikon kokeilujakso. Mikäli lapsen osallistuminen perutaan heti kokeilujakson jälkeen, ei kokeilujaksoa laskuteta.·      
  • Pelaajan lopettaessa kesken kauden, emme hyvitä/palauta jo laskutettua maksuerää. Mikäli ilmoitus lopettamisesta tulee ennen kevätkauden alkua, niin tällöin toista maksuerää ei laskuteta.·      
  • Peruutukset tulee tehdä sähköpostitse osoitteeseen eemeli.kyllonen@esport.fi. Peruutuksessa tulee ilmoittaa lapsen nimi ja ryhmä. 

VAKUUTUS:
Kaikki salibandykoululaiset ovat vakuutettu seuran toimesta. 

LISÄTIETOA:
Tony Isoksela, harrastevastaava
0400 501 738
tony.isoksela@esport.fi 

www.esportoilers.fi/salibandykoulu