1
LOK
18.30
MIEHET EDUSTUSJOUKKUE, F-liigan runkosarja

Oilers - Nokian KrP  4 - 5

Tapiolan Urheiluhalli

Oilers kohtaa kotonaan Nokian KrP:n perjantai-illan huippukamppailussa!

Viime kauden hopeamitalisti Oilers saa vieraakseen viime kauden pronssimitalisti KrP:n


Oilers vs. Nokian KrP // Perjantai 1.10. // 18:30 // Tapiolan Urheiluhalli
Liput: Tiketti.fi
Lähetys: Ruutu


Viime kautensa pronssimitaleihin päättänyt Nokian KrP vahvistui kesällä TPS:n päävalmentajan Janne Kainulaisen siirryttyä KrP:n valmennusryhmään. Divariin pudonneista Welhoista Nokialle siirtyivät Topias Simonen sekä Jere Koistinen, ja heidän lisäkseen näätänuttuun vaihtoi myös LASB:issa läpimurtonsa tehnyt Miska Mäkinen.

KrP:sta lähteneisiin lukeutuvat Divarin Pirkkalan Pirkkoihin siirtyneet Aleksi Peltola sekä Elmo Luoto, Sveitsiin lähtenyt Jalo Kouvonen sekä Nurmon Jymyyn siirtynyt Anton Roth.

Huomenna kauden ensimmäiseen vierasotteluunsa suuntaava KrP on kahdessa kotiottelussaan pelannut kaksi todella maalirikasta kamppailua Nurmon Jymyä sekä Happeeta vastaan. Avauskierroksella KrP:n ja Jymyn kamppailu eteni 8-8 tilanteessa jatkoajalle saakka. Happeeta vastaan KrP oli päätöserässä neljän maalin tappioasemassa, mutta nokialaiset onnistuivat nousemaan tasoihin. Kummatkin ottelut päättyivät KrP:n jatkoaikavoittoon Joona Rantalan iskettyä voittomaalit.

Oilersin ohjelmassa on tähän saakka ollut kaksi vierasottelua sekä yksi kotikamppailu. Sarja-avauksessa Turussa Oilers suorastaan niisti TPS:n tylyillä 11-4 lukemilla, ja seuraavalla viikolla luvassa oli kamppailu hallitsevaa mestaria Classicia vastaan. Jännittävä kamppailu keskeytyi Krister Savosen loukkaantumisen myötä ottelun toisessa erässä joukkueiden ollessa tasatilanteessa 5-5. Savosen loukkaantumisen vakavuuden selvittyä, päättivät joukkueet yhteistuumin olla jatkamatta ottelua.

Oilersin seuraava peli koittikin kahta päivää myöhemmin Öljyn matkatessa Nurmoon. Jymyn ja Oilersin välinen mittelö päättyi lopulta Oilersin selkeään 8-3 voittoon samoilla numeroilla kuin Oilersin edellisellä Nurmon visiitillä.

Oilersin kapteenina toiminut Jesperi Lindfors puntaroi huomista ottelua; ”Ehdottomasti vauhdikas peli luvassa. Molemmissa joukkueissa on paljon taitoa, joten eiköhän muutama maalikin nähdä. KrP:lla on taitavia yksilöitä ja he ovat hyviä vastaiskuissa. Pelataan fiksusti keskialueen yli ja rakennetaan maalipaikat sitä kautta.”

”On ollut oikein mukavaa nyt syksyllä, kun yleisö on päässyt jälleen halleihin! Nostaa aina tunnelmaa ja fiilistä kentällä. Toivotaan, että huomennakin on taas paljon porukkaa ja ääntä hallissa!”


Oilers vs. Nokian KrP // Sunnuntai 26.9. // 18:30 // Tapiolan Urheiluhalli // LIPUT



Tilastot

4 - 5

Nokian KrP
3 - 11 - 20 - 2

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Esport Oilers ry

2547488-6

c/o Esport Arena

Koivu-Mankkaan tie 5, 02200 Espoo